Brezplačna dostava 

Poštnina je brezplačna za vse nakupe nad 30€, za nakupe pod 30 € je poštnina 3,5€ opravljene znotraj slovenskega območja. Pošiljanje v tujino je po ceniku DPD družbe.

Rok dostave

Naše izdelke dostavlja kurirska služba DPD Slovenija. Naročila oddana med delavnikom, do 12. ure bodo oddana kurirju še isti dan.

Pošiljka je običajno dostavljena v 1-2 delovnih dneh, razen v primeru izbire plačila po ponudbi/predračunu. Takrat se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo šele po prejemu plačila na TRR naprej v proces obdelave.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne dostavljamo. Naročila, oddana takrat bodo obdelana in odposlana prvi delovni dan.

Potek dostave

DPD Slovenija vas bo o približnem času dostave obvestil prek sms sporočila. V kolikor nimate časa za osebni prevzem, imajo pri ponudniku možnost, da paket preusmerite na drug naslov ali da ga za vas pustijo na vam najbližjem Petrolu. Z obvestilom, ki ga prejmete, in osebnim dokumentom tako, da brez težav prevzamete paket.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo DPD Slovenija poslal sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Spremljanje pošiljke

Ko bo pošiljka odposlana, boste na sms od kurirske službe DPD prejeli sledilno številko, s katero lahko v vsakem trenutku preverite, kje se vaš paket nahaja in kdaj bo prispel do vas.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam na info@sanoherb.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.