Sanoherb

Kdo smo mi?

Sanoherb

Sanoherb (ime izvira iz latinske besede, ki pomeni zdravilna rastlina) je trgovina nastala z željo, da ljudem pomaga izboljšati
kvaliteto življenja in dobrega počutja. Svojo poslovno zgodbo sem začela pisati, ko sem prvič začela iskati primerne rastlinske kapljice za odpravo "ženskih težav".
Prve kapljice, ki sem jih preizkusila sem delila tudi s svojo prijateljico, ki se je ravno ta čas spopadala s težavami v menopavzi in njen odziv je bil, tako kot tudi moj, odličen.
Prav tako je tudi sestra v tem času imela velike težave z mozoljasto kožo, zato sem začela iskati produkte, ki bi pomagali tudi njej. Tako sva odkrili aktivni kisik.
Z redno uporabo aktivnega
kisika, se je izgled kože v kratkem času zelo izboljšal.
Ob trdnem prepričanju, da izdelki zares pomagajo,
brez uživanja zdravil, sem se odločila, da bom svoje izkušnje delila tudi z vami.
Tako se je začela moja poslovna pot.

Naša želja je pomagati ljudem, ter imeti zadovoljne stranke s pozitivno naravnanimi informacijami. Prepričani smo, da bo kvaliteta naših izdelkov prepoznana kako v Sloveniji, tako tudi širše.

Ob trdnem prepričanju, da izdelki zares pomagajo, brez uživanja zdravil, sem se odločila, da bom svoje izkušnje delila tudi z vami. Tako se je začela moja poslovna pot. Podjetje DeveraFarm d.o.o, katerega smo ponosni predstavniki, ponujajo kakovostne kapljice, ter kozmetiko za posebne namene, katera je etično ustvarjena, ter po vseh standardih kakovosti. Vse rastline, katere se uporabljajo so skrbno izbrane iz nedotaknjene narave Balkana. S sodelovanjem različnih strokovnjakov na področju kemije, farmacije in biologije so nastali naravni recepti za izdelke . Izdelki ne vsebujejo, težkih kovin, GSO, pesticidov.