Politika zasebnosti podjetja SANOHERB s.r.o

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo, ko obiščete spletno mesto ali opravite nakup na www.sanoherb.si (v nadaljevanju »spletno mesto«).

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo nekatere podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega med brskanjem po spletnem mestu zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledujete, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na spletno mesto in informacije o tem, kako komunicirate s spletnim mestom. Te samodejno zbrane informacije imenujemo »Informacije o napravi«.

Informacije o napravah zbiramo z uporabo naslednjih tehnologij:

– »Piškotki« so podatkovne datoteke, ki so nameščene v vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Za več informacij o piškotkih in kako onemogočiti piškotke obiščite http://www.allaboutcookies.org.

– »Datoteke dnevnika« spremljajo dejanja, ki se dogajajo na spletnem mestu, in zbirajo podatke, vključno z vašim naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, referenčnimi / izhodnimi stranmi in datumom / časom.
– »Spletni svetilniki«, »oznake« in »slikovne pike« so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po spletnem mestu.

Poleg tega, ko opravite nakup ali poskušate opraviti nakup prek spletnega mesta, od vas zbiramo nekatere podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za dostavo, podatki o plačilu (vključno s številkami kreditnih kartic s katerimi opravite nakup), e-poštni naslov in telefonsko številko. Te podatke imenujemo »Informacije o naročilu«.

Ko v tem pravilniku o zasebnosti govorimo o »osebnih podatkih«, govorimo o informacijah o napravi in informacijah o naročilu.

KAKO UPRAVLJAMO Z VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI?

Podatke o naročilu, ki jih na splošno zbiramo, uporabljamo za izpolnjevanje naročil, oddanih prek spletnega mesta (vključno z obdelavo vaših podatkov o plačilu, urejanjem pošiljanja in posredovanjem računov in / ali potrditev naročil). Poleg tega te podatke o naročilu uporabljamo za:

Komunijacijo z vami;

Preveritev naših naročil za morebitno tveganje ali prevaro;

V skladu s preferencami, ki ste jih delili z nami, vam zagotovimo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.

Informacije o napravah, ki jih zbiramo, uporabljamo za lažje iskanje morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vašega naslova IP) in na splošno za izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in komunicirajo na spletnem mestu ter za merjenje uspešnosti naših trženjskih in oglaševalskih kampanj).

DELITEV VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da bi nam pomagali pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj ww.sanoherb.si uporabljamo za napajanje naše spletne trgovine – več o tem, kako ww.sanoherb.si  uporablja vaše osebne podatke, si lahko preberete tukaj: https://sanoherb.si/page/privacy. Google Analytics uporabljamo tudi za lažje razumevanje, kako stranke uporabljajo spletno mesto – več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, si lahko preberete tukaj: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Google Analytics lahko tudi onemogočite tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nazadnje lahko vaše osebne podatke delimo tudi za izpolnjevanje veljavnih zakonov in drugih predpisov, za odziv na sodni poziv, nalog za preiskavo ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali za zaščito naših pravic.

CILJANO OGLAŠEVANJE

Kot je opisano zgoraj, vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje ciljanih oglasov ali tržnih sporočil, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali. Za več informacij o delovanju ciljanega oglaševanja lahko obiščete izobraževalno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

NE SLEDITE

Upoštevajte, da ne spreminjamo postopkov zbiranja podatkov in uporabe našega spletnega mesta, ko iz vašega brskalnika opazimo signal Ne sledi.

VAŠE PRAVICE

Če ste prebivalec Evropske Unije, imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Poleg tega, če ste prebivalec Evropske Unije, obdelujemo vaše podatke, da bi izpolnili pogodbe, ki jih imamo morda z vami (na primer, če naročite prek spletnega mesta), ali kako drugače uresničiti naše zakonite poslovne interese, navedene zgoraj.

HRAMBA PODATKOV

Ko oddate naročilo prek spletnega mesta, bomo vaše podatke o naročilu hranili za svojo evidenco, razen če in dokler ne zahtevate, da te podatke izbrišemo.

SPREMEMBE

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo, saj odraža spremembe naše prakse ali iz drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

KONTAKTIRAJ NAS

Če imate več informacij o naših praksah varovanja zasebnosti, če imate vprašanja ali če želite vložiti pritožbo, se obrnite na nas po e-pošti na info@sanoherb.si ali po pošti z uporabo spodnjih podrobnosti:

SANOHERB s.r.o

Slovenija